vrijdag 14 juni 2013

ABC Family series

Hello ladies,

vandaag wil ik graag met jullie mijn favo series delen. Ik denk dat sommige van jullie misschien al een aantal series zelf ook kennen. Het grappige is dat mijn meeste favo series van ABC Family komt. ABC Family is een Amerikaanse televisie programma, dat jammer genoeg alleen in Amerika word uitgezonden :(:(.

Hier een lijst van mijn favo series...
  1. The Fosters 
  2. Pretty little liars
  3. Twisted
  4. Melissa and Joey
  5. Baby daddy
Deze maand zijn er nieuwe aflevering van Pretty little liar, Melissa and Joey en Baby daddy. Maar er zijn ook nieuwe series bij gekomen dat zijn The Fosters en Twisted.

Pretty little liars is gebaseerd op boeken van Sara Shepard. Het gaat over een vriendinnen groep van 5 meiden, een daarvan verdwijnt en dan gaat het groep uit elkaar. Daarna krijgen de 4 meiden een text van A die dreigt hun om hun geheimen bekend te maken.

Mellissa and Joey is echt super grappig, het gaat over een vrouw die in de regering zit en 2 kinderen van haar broer verzorgt na een fraude en laat zijn kinderen arm achter. Melissa's broer zit dan ook in de gevangenis. Ze leert Joey kennen, hij heeft gewerkt met haar broer en hij zoekt werk. Ze huurt hem in als een nanny voor haar neefje en nichtje te zorgen.

Baby daddy is ook super grappig. Het gaat over een jonge die word verrast als zijn ex-vriendin een baby bij hem voor zijn deur achterlaat. Hij gaat het baby verzorgen met de hulp van zijn broer en zijn 2 beste vrienden en zijn moeder.

De 2 nieuwe series The Fosters is geproduceerd door Jennifer Lopez hoe geweldig is dat. Het gaat eigenlijk over het leven van de Fosters, een lesbisch koppel die getrouwd zijn en verzorgen een biologische zoon en een aantal geadopteerde kinderen. Ik vind het zelf een super leuke serie een keer anders dan de standaard series.

Dan hebben we Twisted. Dit gaat over een jongen die terug keert naar zijn geboortestad nadat hij zijn tante heeft vermoord 5 jaar geleden hij was toen een 11 jarige jongen. Hij probeert contact te maken met zijn oude vriendinnen. Hij heeft ook een geheim dat hij iemand kan vertellen en dat is waarom hij zijn tante heeft vermoord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten